top of page
vattenfall_logo.png

Nu vil vi gøre det muligt at leve fossilfrit inden for én generation.

Vattenfall er som førende europæisk energiselskab en af Europas største producenter og forhandlere af el og varme og med omkring 20.000 ansatte. I over 100 år har vi leveret el til mange forskellige brancher, vi har leveret energi til private husstande og vi har moderniseret vores kunders måde at leve på ved hjælp af innovation og samarbejde. Se mere

 Kl. 11.00 - 18.00 

<< Mobil viden om vind >>

Mød os på stand nr.05

Nu vil vi gøre det muligt at leve fossilfrit inden for én generation. Derfor fremmer vi overgangen til et mere bæredygtigt energisystem gennem vækst i produktionen af vedvarende energi og klimaintelligente energiløsninger til vores kunder. Vattenfalls produktion af vedvarende energi fra vindmøller kommer til at stige betydeligt i de kommende år. I Danmark sker dette gennem fornyelsen af eksisterende parker – såkaldt repowering – og i kraft af nye land- og havmølleprojekter, hvor ikke mindst Horns Rev3, Kriegers Flak, og Vesterhavsprojekterne Syd og Nord vil yde et betragteligt bidrag.

 

Vattenfalls samlede planlagte investeringer i 2019 og 2020 forventes at beløbe sig til omkring 39 mia. danske kroner, hvoraf ca. 12,5 mia. danske kroner går til danske vindprojekter.

Mobil viden om vind

Du vil få mulighed for at lære mere om vind ved hjælp af den mobile undervisningstrailer, som du kan opleve på Vattenfalls stand.

bottom of page