top of page
download (3).png

Toyota Louis Lund er din lokale Toyota forhandler i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde og ejes af Dorte og Louis Lund samt Lars Hansen.  Virksomheden har eksisteret siden 1994, og har således 25-års jubilæum i år.

 

Mød os på stand nr.27

I 1997 startede Toyota produktionen af hybridbiler. Salget af disse biler er stigende, og Toyota er markedsleder på dette område. I 2018 stoppede Toyota med at producere personbiler med dieselmotorer, og fremadrettet satses der endnu mere på produktionen af hybridbiler.

Toyota er en miljørigtig virksomhed med fokus på den nyeste teknologi indenfor brintbiler og hybridbiler og er i flere år kåret som en af de mest miljørigtige virksomheder i verden.

Hybridbiler

Indtil batteriteknologien i elbiler er blevet yderligere udviklet, ser Toyota på hybrid som den mest miljørigtige teknologi, der kan opfylde den brede befolknings behov til deres bil. Med hybrid kan man køre helt eller delvist på el på de korte ture og på det miljørigtige hybridsystem på de længere ture. Det giver frihed til at bevæge sig, hvorhen man vil – når man vil. Og en hybridbil skal aldrig oplades. 

Men det forhindrer naturligvis ikke Toyota i at være med helt fremme i forskning og udvikling af elbiler, og der kører således allerede flere Toyota elbiler rundt som forsøgsbiler i både Japan, USA og Europa.

Brintbiler
En af de mest lovende teknologier, som er udviklet til at anvende alternativ energi, er ”brændselsceller”. En brændselscelle fremstiller elektricitet til at drive en elektrisk motor ved hjælp af en kemisk reaktion mellem brint og ilt. Det betyder, at en brændselscelle i princippet ikke afgiver hverken CO2 eller andre skadelige emissioner – det eneste restprodukt er vand.

Toyota har forsket i brændselsceller siden 1992, og i 2015 sendte vi den første serieproducerede brintbil på det danske marked – nemlig Toyota Mirai. Brintbiler har en rækkevidde som en traditionel benzin- eller dieselbil. Vi er overbeviste om, at brændselscelledrevne biler bliver en af de vigtigste energikilder for fremtidens mobilitet.

Vi glæder os til at vise dig en brint- og hybridbil. Kig forbi og få mere information omkring teknologien bag disse biler.

bottom of page