top of page
subc_logo.jpg

SubC Partner – makes offshore work

 

SubC Partners ambition er at tilbyde kunderne innovative løsninger, der tilgodeser sikkerhed og økonomi. Vi har derudover en ambition om at bidrage til udviklingen af en fremtid med mindre belastning på miljøet.

Vores energiydelser dækker offshore vind, offshore olie/gas og industri.

Mød os på stand nr.19

ef.jpg
as1.jpg
ROBOTTEN, DER HAR ÆNDRET MÅDEN, MAN KAN ARBEJDE NÆR HAVOVERFLADEN

Få indblik i hvordan crawler-robotten arbejder, når vi viser den frem i teltet. Crawler-robotten anvendes, hvor det er svært for mennesker at få adgang. Vi fortæller mere om crawler-robottens mange muligheder og hvordan den kan spare vores samarbejdspartnere for rigtig mange penge på et marked, der tælles i milliarder af kroner.

SubC har stor succes med at udvikle innovative løsninger til aktører i offshore-branchen. Senest har vi udviklet crawler-robotten, som har været anvendt til at fjerne marine begroning, udføre inspektioner både visuelt og vha. ultralyd samt at skære overflødig stålkonstrukturer af.

EFFEKTIVITET OG SIKKERHED PÅ ARBEJDSPLADSEN

Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan innovation og teknologi kan bidrage til en øget effektivitet og sikkerhed på arbejdspladser? Kom forbi vores stand 19 og hør mere om vores løsninger, som gør en signifikant forskel for vores kunder. Foruden aktiviteten i teltet, vil det være muligt at komme helt tæt på vores Crawler system, ROV og JibFlex, hvor vi blandt andet demonstrerer sidstnævntes fleksibilitet.

KOMPLEKSE LØFTEOPGAVER

JibFlex er en del af SubC og et produkt, der er udviklet med fokus på sikkerhed og fleksibilitet, hvor den ofte anvendes på vindmøller i forbindelse med komplekse løfteopgaver. Vi fortæller mere om, hvorfor netop denne anvendes til de mest krævende forhold uanset om det er på skibe, rigge, vindmøller eller andre industrier.  

as2.png
as3.jpg
bottom of page