top of page
RambollLogoCyanRGB.gif
RAMBOLL.jpg

Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 15.000 medarbejdere, heraf mere end 3.000 medarbejdere i Danmark.

Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

På Rambølls stand vil der være mulighed for at høre mere om vores bidrag til den grønne omstilling samt blive klogere på Rambølls unikke viden og erfaring fra en lang række projekter i energisektoren. Yderligere vil vi fokusere på vores digitalisering med vores ’True Digital Twin’ samt vores bidrag til Tyra Future.

 

Ramboll Energy

Rambøll har mere end 45 års erfaring med planlægning, projektering og implementering af energiløsninger, og er blandt Europas ti førende energirådgivere.

Vi tilbyder en intelligent og pålidelig rådgivning baseret på årevis af praktisk erfaring til både private og offentlige kunder. Rambølls 1800 energieksperter tilbyder ekspertise i hele spektret af energiteknologier og i alle led af værdikæden.

Vores energiydelser dækker blandt andet vindenergi, affaldsenergi, olie og gas, vedvarende energi samt fjernvarme og fjernkøling.

 (Offshore Wind film)

(True Digital film video)


 Find os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Mød os på stand nr.07

bottom of page