top of page
9081914.jpg

All Videos
FORCE Technology_5023
00:52
Afspil video
FORCE Technology_Automated blade scanner
02:49
Afspil video
FORCE Technology_Lindø
03:37
Afspil video

FORCE Technology er en af de førende teknologiske rådgivnings- og servicevirksomheder på det internationale marked. Vi omsætter højt specialiseret ingeniørmæssig viden til praktiske og værdiskabende løsninger for et bredt udsnit af brancher og industrier.

 

 

Oplevelser for øjne og fingre
 

Besøg FORCE Technology og få et indblik ind i vores arbejdsområder, viden og erfaringer inden for energisektoren. I vor stand vil der være oplevelser for øjnene og fingrene – og du kan deltage i en konkurrence om 2 flotte præmier!

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

 

Mød os på stand nr.10

Tilstands- og levetidsvurdering på energianlæg

Indenfor services til energisektoren arbejder vi på to forskellige planer.

 

På det ene plan arbejder vi med effektivisering af energiudvindingen fra vedvarende energikilder såsom vind, vand, biobrændsel, bioaffald m.m. På dette plan tester og udfører vi inspektioner af bl.a. holdbarhed, levetid og kvalitetsstandarder på fx vindmøller og store stålkonstruktioner.

 

På det andet plan arbejder vi med modernisering og effektivisering af den konventionelle energiproduktion på kraftværker. Vi udfører her inspektion på nye anlæg, anlæg, der er i drift og anlæg, der har haft en skade. På den måde sørger vi for, at anlæggene sikkerhedsmæssigt lever op til nationale og internationale lovkrav.

 

Som GTS-virksomhed (Godkendte Teknologisk Serviceinstitutter) er vi dedikeret til at udvikle og anvende nye teknologier og ny viden til gavn for det danske erhvervsliv og samfund.

 

Læs mere på www.forcetechnology.com eller find os på LinkedIn.

Vinderkupon.jpg

Vinderne af konkurrencen hos FORCE Technology ved Energiens Folkemøde 2019 er nu udtrukket af vores gode kollega Heidi Sørensen. Vinderne blev:

 

LEGO Creator Vestas-vindmølle: Kristine Bisgaard Hubsan X4 Plus drone med HD kamera: Julie Stolten

 

Vi siger tillykke til vinderne, der begge har fået beskeden direkte.

Samtidig siger vi tak til alle der deltog - og til de mange gode og sjove snakke vi fik med mange af jer på vores stand.

bottom of page