top of page
unnamed.jpg

I samarbejde med HOUSE OF ENERGY

 

Esbjerg Energy-sektionen forsker inden for områderne offshore energisystemer, forbedret olieudvinding og offshore vindenergisystemer. Onshore forskes i bioenergisystemer og kombinerede energisystemer til vind-, sol- og konventionelle energisystemer. Fokus er på systemoptimering og kontroloptimering af integrerede energisystemer baseret på bæredygtige forhold.

 

 18-09 og 19-09 

Kl. 13:30 og 15:30

Jet fuels af alger, tang og hø. Kom og lær om – og føl dig frem til hvordan man laver Jet fuels af alger, tang, hø og hakkelse.

 

 18-09 og 19-09 

Kl. 14:00 og 16:00

Droner til inspektion af vindmøllevinger og offshore installationer. Kom og leg med os. Droner til inspektion af vindmøllevinger og til offshore installationer. Se video herom.

 

Vil du vide mere om hvordan du uddanner dig til Energi- og Elektronik ingeniør med de aller sjoveste jobs til grøn omstilling af verdens energiforsyning så er det os fra Energi instituttet på AAU du skal en snak med på energiens folkemøde

Mød os på stand nr. 20

HOUSE OF ENERGY

Danmarks grønne energiklynge

Mød os på stand nr. 20

House of Energy samler energibranchens aktører
- virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, forsyningsselskaber og investorer.

Vi samler dansk ekspertise i et effektivt, intelligent og integreret energisystem,
og vi giver adgang til den rigtige viden og de rette mennesker,
der kan inspirere, løfte idéer til nye projekter og finde finansiering.

 

Som medlem hos House of Energy vil du befinde dig midt i et enormt netværk inden for energi. Et medlemskab hos House of Energy byder på en række fordele, som hjælper din virksomhed til vækst. Vi viser vej ind i relevante partnerskaber, profilerer din virksomhed og holder dig opdateret på den nyeste viden.

bottom of page